• 60 gemotiveerde collega's
  • Klimaat- en duurzame techniek
  • Cultuur gericht op samenwerking
bekijk vacatures solliciteer direct

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt.

"Monteurs zijn gouden jongens, dit maakt mijn werk extra leuk!"

elles-klimavisie

Elles werkt op het bedrijfsbureau bij Klimavisie en doet onder andere de planning van het onderhoud en de klantenservice. “Ik heb veel klantcontact en zit geregeld aan de telefoon om zowel particulieren als bedrijven te woord te staan. Ook heb ik veel contact met onze monteurs. Dit zijn ‘gouden ’jongens en maakt mijn werk extra leuk!”

Na 16 jaar bij een mooi bedrijf in de groenvoorziening is Elles toe aan een nieuwe uitdaging. Bij de voetbal in Hengelo, komt ze in contact met één van de eigenaren van Klimavisie. Elles en mede-eigenaar Maikel spreken af dat Elles een kop koffie komt drinken om te kijken of een baan bij Klimavisie past bij haar ambities. Zogezegd, zo gedaan en niet al te lange tijd later ondertekent Elles haar contract.

Een perfect geïnstalleerd koelsysteem

Ondertussen werkt Elles alweer twee en een half jaar op het bedrijfsbureau. Samen met haar collega’s Sabine en mede eigenaar Maurice is zij verantwoordelijk voor het (dagelijkse) reilen en zeilen van Klimavisie. Zij zorgen er samen voor dat alle randvoorwaarden voor een perfect geïnstalleerd koelsysteem aanwezig zijn: materialen, monteurs en een vriendelijk woord wanneer een klant hulp nodig heeft.

Het inplannen van de monteurs is in het begin even wennen voor Elles: “Het is best een uitdagende klus om dit goed rond te krijgen en het plannen was helemaal nieuw voor mij. De extra ‘handjes’ die erbij kwamen, toen Sabine bij onze afdeling kwam, maakten het een stuk makkelijker. Fijn dat ik hierin gehoord ben en we het nu samen kunnen doen. Hierdoor houden we goed overzicht, is het werk flexibeler in te richten en kan ik bijvoorbeeld zonder zorgen op wintersport. Ook belangrijk natuurlijk!”

De werkzaamheden zijn enorm gevarieerd

Naast het nodige planwerk, houdt Elles zich bezig met het maken van facturen en het beheer van de onderhoudscontracten. Ook zorgt ze ervoor dat de nodige facilitaire zaken goed geregeld zijn: van de koffiemachine tot attenties voor klanten. Of van het keuren van de bussen tot het bijhouden van de voorraad. “Omdat Klimavisie niet zo’n hele grote club is, zijn onze werkzaamheden enorm gevarieerd. Precies wat mijn werk zo leuk maakt.”

Dat geen dag hetzelfde is op het bedrijfsbureau is duidelijk: “Het is belangrijk om flexibel te zijn en niet wars te zijn van een beetje werkdruk op zijn tijd. De klimaat business is natuurlijk seizoensafhankelijk. Als de temperaturen stijgen, wordt het lekker druk op de afdeling.”

Toch hoeft een klant nooit bang te zijn voor ‘gemopper’ aan de telefoon. Elles en haar collega’s hebben servicegerichtheid in hun bloed zitten en doen er alles aan iedereen zo goed mogelijk te helpen. “Voor mij is het belangrijk om aan het einde van de dag tevreden de deur uit te lopen. Als ik onze klanten en monteurs echt van dienst heb kunnen zijn, ga ik heerlijk opgeruimd en vrolijk naar huis. Fijn is dat!”

We doen het écht samen

Elles werkte voorheen ook in een mannenwereld en voelt zich bij Klimavisie helemaal op haar plek. “Je moet er wel een beetje tussen passen. Het is echt een mannenkliekje, dus je moet houden van een lolletje.  En vooral niet verwachten dat je complimenten krijgt als je naar de kapper bent geweest!” Ook typerend voor de sfeer bij Klimavisie is dat het écht samen wordt gedaan. “Als ik er alleen niet uitkom is er altijd iemand die me even wil helpen. Of je nou eigenaar bent of niet, we zetten altijd samen de schouders eronder.”

In de tijd dat Elles op het bedrijfsbureau werkt, is er veel veranderd. Iets dat essentieel is wanneer een bedrijf groeiende is. Zo zijn de interne processen beter gestructureerd, waardoor efficiënter gewerkt wordt. Zo blijft er meer tijd over om de klant en de monteurs zo goed mogelijk van dienst te zijn. “Dat we dit samen voor elkaar hebben gekregen; daar ben ik echt trots op!”

Naast dat er hard wordt gewerkt is er bij Klimavisie veel aandacht voor een fijne onderlinge sfeer. Iedereen gaat heel informeel met elkaar om en er wordt geregeld een drankje gedronken samen om het weekend in te luiden. “Een paar keer per jaar organiseren wij als bedrijfsbureau een gezellig bedrijfsuitje of een BBQ. Het is fijn om te zien dat de collega’s het onderling zo goed hebben samen en om te voelen dat ik ook echt onderdeel ben van deze club!”

20210528_0129[2]
DSC_3132 copy
Zie jij jezelf hier al tussen staan?

Kom bij ons werken!

Home
bigimg_1
20210528_0154[1]
20210528_0102[1]
DSC_3373 copy
20210528_0109[2]
DSC_3237 copy

Bekijk openstaande vacatures

Montage monteur klimaattechniek
€ 2.600 - € 3.300
38 uur
Eibergen
bekijk vacature
Servicemonteur klimaattechniek
€ 2.800 - € 4.250
38 uur
Eibergen
bekijk vacature
DSC_3079 copy

Enthousiast?
Wees er snel bij!

Laat jouw gegevens achter en we bellen zo snel mogelijk terug om vrijblijvend kennis te maken! Hoe drink jij je koffie?